E ușor să intri în contact cu noi! STR MIHAI VITEAZU NR 32 SUCEAVA, JUD SUCEAVA

TEATRU LA CĂMINUL CU BUNICI

un proiect al Asociației „Un Concept Luna”

Asociația „Un Concept Luna” a creat și derulează proiectul „Teatru la căminul cu bunici”, un proiect care aduce teatrul la Căminele pentru persoane vârstnice.

Scopul proiectului

Pentru că înțelegem importanța artei în viața de zi cu zi, pentru că înţelegem nevoia de socializare şi interacţiune a persoanelor care trăiesc în centrele de rezidenţă pentru persoane vârstnice, Asociația „Un Concept Luna” vine în întâmpinarea acestor nevoi, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de tot ceea ce teatrul poate oferi.

Proiectul se înscrie în obiectivele asociației de a iniția, derula și promova proiecte și activități culturale, artistice şi sociale. „Teatru la căminul cu bunici” urmărește să aducă artiștii în mijlocul comunității, să contribuie la dezvoltarea acesteia şi să ofere perspective noi.

„Teatru la căminul cu bunici” se doreşte a fi un proiect care să aducă bucurie prin implicare, să ducă teatrul în locuri în care oamenii au nevoie de el, să ofere categoriilor defavorizate cultural (şi nu numai) acces la acest gen de activităţi.

 

Ce presupune acest proiect?

În funcţie de disponibilitate, programăm împreună un spectacol pe care îl jucăm pentru persoanele rezidente şi personalul centrului. Reprezentațiile sunt gratuite.

Asociația are în portofoliu spectacole pe care le pune la dispoziție. Spectacolele propuse se pot adapta cu ușurință la orice tip de spațiu.

Noi punem la dispoziție spectacolele, dumneavoastră puneți la dispoziție spațiul. Noi aducem bucuria teatrului în căminele pentru pentru persoane vârstnice.