E ușor să intri în contact cu noi! STR MIHAI VITEAZU NR 32 SUCEAVA, JUD SUCEAVA

TEATRU

un proiect al Asociației „Un Concept Luna”

Conţinut: Subversiv, cel mai probabil. Poate haios, dar cel mai adesea dramatic.

Mod de administrare: Expunere în sesiuni de minim 1 h pe lună. În funcţie de pacient se recomandă creşterea dozei la 1,2 h/lună, 2h/lună, 3h/lună, bisăptămânal, săptămânal.

Loc de administrare: Teatrul Municipal Matei Vişniec Suceava, Alte teatre, Festivalul Zilele Teatrului Municipal Matei Vişniec Suceava, alte festivaluri de teatru, Şcoli, Amfiteatre, Amfiteatre în aer liber, Parcuri, Hoteluri şi Pensiuni turistice, Congrese, Întâlniri profesionale, Majorate, Zile onomastice, Aniversări publice şi private, Curtea din spatele casei, Curtea din faţa casei, Curtea Muzeului etnografic, Cămine de bătrâni, Cămine de orfani, Muzee, Cetăţi, Şanţuri de apărare, Subsoluri, Tuneluri, Mansarde, Gări, Clădiri industriale, Spaţii comerciale şi în cazuri extreme în Instituţii publice.

Indicat pentru:

Stare de certitudine acută. Simptome: ştiţi exact cine sunteţi, ce vă doriţi, cine este vinovat.

Stare de împlinire acută. Simptome: ştiţi exact ce veţi face restul vieţii. Singura nesiguranţă este destinaţia concediului de vară de peste 2 ani.

Stare de status social cert. Simptome: cunoaşteţi cu certitudine altitudinea socială la care vă aflaţi şi suprafaţa în mp a vilei la care doriţi să accedeţi, tipul de combustibil ideal pentru grătarul de gradină, profesia copiilor dumneavoastră (chiar şi a celor nenăscuţi, încă).

Stare de martiriu acut. Simptome: senzaţia acută de autosacrificiu. Pentru ţară, pentru firmă, pentru părinţi, pentru copii. Senzaţia de sufocare în cinstirea rădăcinilor.

Stare de conştiinţă naţională, etnică, rasială, socială, zonală, pregătire, de clan, dinastică sau de gen, fără a fi exhaustivi în descriere. Simptome: senzaţie acută de urmaş. Al dacilor, al lui Ştefan, Mihai, Menumorut etc.; senzaţie acută de apartenenţă dinastică; senzaţie acută de apartenenţă la familie care include, a inclus sau va include un preot, talentat doctor, deosebit inginer, mare intelectual, academician, Patron; senzaţie de mândrie de a te fi născut în Bucuresti în loc de Cluj, în Cluj în loc de Suceava, în Suceava în loc de Botoşani, în Rădăuţi spre deosebire de Siret, în Cajvana spre deosebire de Botoşana, în centrul satului în loc de “Ceea parte”, pe strada pe care s-a născut Simion Florea Marian în loc de Burdujeni, în Bucovina spre deosebire de Regat, în Vaslui în loc de Chişinău; senzaţie acută de bucovinean, ardelean sau oltean; senzaţie stringentă de curăţenie corporală, morală, spirituală şi epidermică combinată cu conştiinţa diafană morală, spirituală şi epidermică.

Stare de rătăcire. Mentală, morală, intelectuală, geografică. (La sesiuni şi cure teatrale pot participa şi turişti.)

Stare de intelectualitate acută. Simptome: Intelectual cert. Angajat la Serviciul cultural al Primăriei, Consiliului Judeţean, Ministerului, Muzeului, Casei memoriale, Armatei. Profesor, Profesor suplinitor, Pensionat, Universitar, Învăţător, Asistent universitar, Asistent manager în Serviciul cultural, Bibliotecar, Poet, Scriitor, Caricaturist, Grafician, Pictor. Maestru.

Stare de suspensie diafană. Simptome: Pudibonderie acută, stare de graţie poetică congenitală, virginitate acustică derivată din nefolosirea mijloacelor de transport în comun, pieţelor, magazinelor, culiselor, manifestărilor sportive sau manifestărilor cu persoane vii în general.

Cumularea mai multor simptome duce la necesitatea creşterii dozei până la şoc în vederea resuscitării neuronale.

Contraindicaţii:

Migrene. În cazul în care deja vă zumzăie capul insuportabil încercaţi expunerea doar la specia „Comedii spumoase”.

Validare. În cazul în care simţiţi că stările descrise la Indicaţii se adâncesc încercaţi mărirea dozei în ritm accelerat. Dacă simptomele continuă să se acutizeze întrerupeţi de urgenţă tratamentul cu teatru. Este prea târziu.