E ușor să intri în contact cu noi! STR MIHAI VITEAZU NR 32 SUCEAVA, JUD SUCEAVA

TEATRU LA CURTE

un proiect al Asociației „Un Concept Luna”

Asociația „Un Concept Luna” a creat și derulează proiectul „Teatru la curte”, un proiect inedit care aduce teatrul la dumneavoastră în curte.

 

Ce presupune acest proiect?

În funcţie de disponibilitate, programăm împreună un spectacol pe care îl jucăm pentru beneficiar, prietenii şi familia sa, în aer liber, în curte. Prima reprezentație este gratuită. Beneficiarul face invitațiile, urmând ca din partea Asociației să vină maxim 4-5 persoane pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentului.

Asociația are în portofoliu spectacole pe care vi le punem la dispoziție. Spectacolele propuse se pot adapta cu ușurință la orice tip de spațiu.

Noi punem la dispoziție spectacolele, dumneavoastră puneți la dispoziție spațiul. Noi aducem bucuria teatrului în curtea dumneavoastră, respectând măsurile de protecție impuse de criza sanitară.

 

Scopul proiectului

Pentru că situația actuală cauzată de criza sanitară nu permite întâlnirea publicului cu teatrul în sălile de spectacol, pentru că înțelegem nevoia de produse culturale mai ales când acestea nu ne sunt la îndemână, pentru că înțelegem importanța artei în viața de zi cu zi, Asociația „Un Concept Luna” vine în întâmpinarea dumneavoastră, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de tot ceea ce teatrul poate oferi.

Proiectul se înscrie în obiectivele asociației de a iniția, derula și promova proiecte și activități culturale și artistice. „Teatru la curte” urmărește să aducă artiștii în mijlocul comunității, să ofere perspective noi, să sprijine artiștii și să le ofere un loc în care să se exprime și să contribuie la dezvoltarea comunității.

„Teatru la curte” creează oportunitatea întâlnirii directe dintre public și actor, oferă posibilitatea dezvoltării unei relații personale cu lumea artelor spectacolului.

 

Măsuri de siguranță

Asociația „Un Concept Luna” va asigura desfășurarea spectacolelor în cele mai bune condiții, respectând măsurile de siguranță impuse de criza sanitară.

Asociația „Un Concept Luna” nu va invita persoane străine în calitate de spectatori la evenimentul organizat în spațiul dumneavoastră.

Asociația „Un Concept Luna” nu va publica fotografii sau orice alte date ale locului în care se desfășoară spectacolul.

 

Condiții de desfășurare a proiectului

Evenimentul se desfășoară într-un spațiu în aer liber (curte) care să permită respectarea regulilor de distanțare socială.

Evenimentul este privat. Beneficiarul/proprietarul spațiului invită persoanele care vor asista la spectacol (familie, prieteni, vecini etc). Numărul maxim de persoane care vor participa la eveniment nu va depăși 50.

Sponsorii asociației beneficiază de reprezentații gratuite.

Pentru iubitorii de teatru care își doresc un eveniment în cadrul proiectului „Teatru la curte”, costul unei reprezentații este de 500 de lei, o reprezentație fiind gratuită.