E ușor să intri în contact cu noi! STR MIHAI VITEAZU NR 32 SUCEAVA, JUD SUCEAVA

Cum ne puteţi sprijini

Dacă nu aveți alte cauze pe care le susţineţi, sprijinul dumneavoastră poate însemna foarte mult pentru noi.

1. Puteți redirecționa 3,5 % din impozitul pe venit prin completarea formularului 230. Vă putem pune la dispoziţie formularul printat si o împuternicire pentru a-l putea depune noi la ANAF, scutindu-vă de un efort suplimentar.

2. Ne puteți sponsoriza cu până la 20% din impozitul pe venit/profit trimestrial sau din impozitul pe venit/profit anual al companiei. Mai multe detalii legale găsiţi aici.

3. In contul redirectionarii a 20% din impozitul datorat trimestrial ne puteti sonsoriza si in bunuri. Acestea se vor ceda la valoare de piata fara TVA. Detalii aici.

4. Ne puteți face un transfer bancar. Aici sunt datele noastre: IBAN RO43 UGBI 0000 3320 2601 RON, Banca GARANTI BANK. Va trebui să semnăm un contract de sponsorizare.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari legate de modalitatile de sponsorizare sau redirectionare profit aratate mai sus. Dorim sa va usuram cat mai mult posibil procesul de a ne sponsoriza.

Dacă aveţi timpul, interesul, cunoştinţele, ne puteţi scrie pentru a ne ajuta cu idei, propuneri, sfaturi la contact@unconceptluna.ro.