E ușor să intri în contact cu noi! STR MIHAI VITEAZU NR 32 SUCEAVA, JUD SUCEAVA

PEREŢII PRIND VIAŢĂ

un proiect al Asociației „Un Concept Luna”

Asociația „Un Concept Luna” a creat și derulează proiectul „Pereţii prind viaţă”, un proiect care transformă spaţiul convenţional într-o lume plină de culoare şi poveste şi invită comunitatea la o implicare activă în promovarea artiştilor şi a artei.

 

Scopul proiectului

În general, viaţa e gri şi monotonă. Deşi îţi propui, nu reuşeşti întotdeauna să schimbi lucrurile. Dacă, în drum spre serviciu ne-am opri pentru o clipă să privim cerul, să observăm o pasăre în zbor, schimbarea anotimpurilor, cel mai probabil zilele noastre ar fi un pic altfel, un pic mai bune. Dar viaţa ne grăbeşte, responsabilităţile, grijile ne fugăresc şi micile bucurii care ne sunt la îndemână sunt amânate pentru mâine. Zilele se desfăşoară între griurile pereţilor biroului.

Proiectul nostru îşi propune să dea viaţă pereţilor, transformându-i în spaţii expoziţionale.

„Pereţii prind viaţă” este un proiect care promovează artişti, facilitează contactul publicului cu lucrările lor, oferă bucuria descoperirii efectelor benefice ale artei în viaţa de zi cu zi. Asociația „Un Concept Luna” aduce arta şi artiştii mai aproape de tine, oferind posibilitatea de a savura expoziţii de artă vizuală fără niciun efort suplimentar mersului la serviciu.

Proiectul se înscrie în obiectivele asociației de a iniția, derula și promova proiecte și activități culturale şi artistice.

 

Ce presupune acest proiect?

În funcţie de disponibilitate şi spaţiu, programăm împreună montarea unei expoziţii de arte vizuale şi perioada în care doriţi să o găzduiţi.

Clădirile de birouri, instituţii publice şi private pot deveni astfel spaţii mult mai prietenoase pentru cei care le calcă pragul.

Noi punem la dispoziție expoziţiile, dumneavoastră puneți la dispoziție spațiul. Pereţii prind viaţă.